1,5KM long range HD 52x Optical Zoom Laser PTZ kamera

- Oct 16, 2020-

SOWZE 1,5KM Long Range HD 52x Optical Zoom Laser PTZ Kamera


1. 1080P HD snemanje---Kamera je razred 1080P žice HD varnostna kamera, ki uporablja RJ45 omrežni kabel za prenos visoko ločljivosti varnostnega videa. Industrija, ki vodi ločljivost snemanja 1080p, zagotavlja visokokakovostno ogledovanje v živo.

2. Oglejte si celotno sceno s pan-nagibom-zoom--Fotoaparat prihaja z 52x optičnim zoomom za ogled majhnih in oddaljenih predmetov.

3. Prednastavitev, ogledi in vzorci--Napredne možnosti PTZ omogočajo avtomatizacijo vidnega polja kamere. Ustvarite »prednastavitev« po meri, da hitro premaknete pogledno točko kamere na katero koli pomembno mesto. Nato se lahko uporabijo prednastavitve za ustvarjanje "ogledov". V teh ogledih uporabite vse funkcije ponev, nagiba in povečave fotoaparata in glejte, kako kamera neprekinjeno ciklira skozi te prednastavitev. Fotoaparat PTZ lahko prilagodite tudi s prednastavitvi »vzorca«. Ta možnost je zasnovana tako, da samodejno ciklira med dvema prednastavitevma. Vse, kar morate storiti je, da nastavite začetno in končno točko in fotoaparat bo začel cikel med njimi, Lahko ustvarite toliko prednastavitev, ogledov in vzorce, kot želite.

4. Spremljanje okoli ure z nočnim vidom--Kamera uporablja avtomatski infrardeči filter za rezanje (ICR), zagotavlja zvesto prikazu življenjskih barv podnevi in podrobne infrardeče črno-bele slike v nizko svetlobnih kodi.

5. Vremeodporna IP66--Kamera izdelana z OCENO IP66, ki je odporna na vremenske razmere. Fotoaparat lahko uporabljate tako za notranje kot zunanje aplikacije.