About us.jpg

Shenzhen Sowze Security Electronic Co, Ltd je strokovno proizvajalec, specializirano za oblikovanje, proizvodnjo in trženje varnost vozil in elektronskih izdelkov iz leta 2006. Naši izdelki linije območju Mobile DVRs / Car DVRs, GPS sledilci, Car kamere in avtomobilski monitorji, policija avtomobilov PTZ kamere , Fotoaparate Carry Kamere / kamere, ki se uporabljajo v policijskem telesu itd.

QQ图片20180827160921.jpg6F}1GYC1[}2@XX)}K5)TVBM.jpg


Kot visokotehnološko podjetje v industriji, Sowze ima močno ekipo za raziskave in razvoj. Večina naših izdelkov, akreditiranih s CE / ROHS certifikatom.

CE certification for SOWZE Mobile DVR.jpgCE for body worn camera.jpg

Izdelki iz Sowze se pogosto uporabljajo v zasebnih / patruljnih avtomobilih, javnih / šolskih avtobusih, taksijah, vlaku, pisarnah ladij, bankah in številnih drugih javnih mestih. Naši strokovni inženirji in tehniki imajo dobre izkušnje in sposobnost za izpolnjevanje posebnih zahtev za kupce. Za naše stranke smo ponudili iznajdljive in zanesljive rešitve za izdelke in prilagojene storitve, kot je OEM / ODM / SDK. Sowze posveča veliko pozornost nadzoru kakovosti in po opravljenem servisu, vsi naši izdelki pa imajo garancijo vsaj eno leto in pol.

7-1河北邯郸公安局.jpg

Glede na kakovost, pravočasno dostavo, konkurenčne cene in celovite storitve, so naši izdelki zelo cenjeni na domačem in čezmorskem trgu. Z željo po širjenju svetovnega trga se veselimo večjega sodelovanja s kupci v tujini, ki temeljijo na enakosti in vzajemnih koristih. Če vas zanima kateri koli od naših izdelkov ali želimo postaviti prilagojen naročilo, se obrnite na nas zdaj.

QQ图片20180726164521.jpg